woensdag 13 augustus 2008

Twindate te Harry Malter park

Eindelijk was het dan zover.Een nieuwe date met vele twinvriendjes en mama-vriendinnen.Even leek die in het water te vallen ,maar gelukkig beten we door want het is een prachtdag geworden.
Om 9 uur begon ik al de auto te laden met reservekledij,laarzen,regenjacks en snacks.Tegen 9.30 konden we dan eindelijk vertrekken.Estée en Céleste hadden er zin in.Van vanmorgen vroeg vroegen ze al naar de dieren die ze gingen zien.Eens op de autostrade dacht ik nog Gilles mijn metekind te bellen,en ja die was thuis.Zijn mama zou hem brengen naar de afrit Zedelgem.Zo is hij er naar jaarlijkse traditie ook dit jaar bij.
Wat een slecht weer hebben we gehad op de heenreis,met bakken viel het uit de hemel.Tjonge toch ,ik dacht laat dit alstublieft niet waar zijn.
Maar eens daar aangekomen viel de regen nog druppelsgewijs.Wij waren de eersten.Al snel kwam mama Annouk,Katrien en Els toe.Toen ook nog Joke en eenmaal in het park vervoegde Ina en haar olijke blauwogende bende de tweelingkaravaan.
Kathy kwam als laatste aangesneld.
We gingen eerst de vele dieren zien,zoals aapjes,stekelvarkens,een kangoeroe,papegaaien etc.Langs die weg stonden ook heel leuke ,volledig ingerichte kabouterpaddestoelen.E&C dachten er Kwebbel of Plop in te vinden,maar waren niet thuis.Estée maakte de slimme opmerking dat die nu wel in Plopsaland zijn.
Toen gingen we iets eten en konden de kinderen hun hartje uitleven op de speeltuin,waar moderne tuigen vrolijk vermengd stonden met nostalgische kermisattractie.Fijn was dat.
Toen gingen we naar de circusvoorstelling die ook voortreffelijk werd voorgebracht.Hondenkunstjes,glaskunstjes en voorstellingen met slangen en een krokodil.Op het einde is Gilles zelfs met een krokodil rond de hals op de foto geweest.Zijn mama zal nogal verschieten.
Toen we buitenkwamen stond daar een olifant die je mocht eten geven.
Toen gingen we nog op het treintje en pony en kameelrijden.
Eens 17 uur was het tijd om huiswaarts te keren.Estéeke viel al snel in slaap.Céleste vertelde nog honderduit...
Het was een heel fijne dag ,voor herhaling vatbaar.
Dankjewel Annouk voor de koekjes,Els voor de snoepjes,Els,Joke en Ina om 'huisfotograaf' te spelen en allemaal voor het fijne gezelschap.
Jammer voor de mama's die we moesten missen,maar er komen waarschijnlijk nog meer mooie dates.
Wat viel op,we zijn (praktisch) allemaal uit de pampers,de buggykaravaan is vermindert,geen verplichte vieruurtjes meer maar eten uit de hand,geen dutjes meer en vooral meer tijd om te praten.Wat worden onze twinny's groot allemaal.

1 opmerking:

Bianca zei

Veerle, volgende keer zorg ik dat wij er ook bij zijn ....super gewoon :d.